Nyhedsbrev
ShoeLine Facebook
Instagram

Liste over varer fra mærke Becksöndergaard

About us

Hos Becksöndergaard finder du de nyeste trends. Hos os kan du altid finde modetøj til kvinder med masser af personlig stil. Find inspiration her på hjemmesiden og se, hvordan du kan style vores modetøj til kvinder. Vi har tøj og accessories, der både kan give et friskt pust til din garderobe og som holder i mange år og har potentiale til at blive stilklassikere.

Bliv fanget af et smukt print, din yndlingsfarve eller overvej at fremhæve dine bedste sider med nyt modetøj. Kvinder er forskellige, og vi har alle noget smukt, som vi kan fremhæve med god stil, de rette farver og modetøj til kvinder i et godt snit med sans for kvindekroppen.

Se vores udvalg af modetøj til kvinder og vælg de items, der fortæller om, hvem du er. Foretrækker du et minimalistisk look med få farver? Eller elsker du farver på alt fra hatte til sko? Uanset hvilken stil du er til – eller om du skifter fra dag til dag – så kan du finde modetøj, der komplimenterer dit udtryk her hos os.

 

Modetøj – kvinder med passion for mode til overkommelige priser

Becksöndergaard er grundlagt af Lis Beck og Anna Söndergaard, som begge elsker mode og smukke accessories til fornuftige priser. Designerne har skabt et legende og farverigt univers med fokus på god kvalitet og modetøj til kvinder, der er anvendeligt i flere sæsoner på tværs af modens skiftende tendenser.

Becksöndergaard er især kendt for de mange smukke tørklæder samt lækre punge og tasker i god kvalitet. Men du finder også items som kimonoer, sandaler i lækkert og blødt læder og accessories til kvinder til alt slags vejr fra regntøj til bikinier.

Klik dig rundt på vores hjemmeside og find alt fra kimonoer og saronger til regnjakker og farverige shopper tasker. Tag et kig på vores store udvalg af modetøj til kvinder og find de must haves, som du ikke kan undvære. Uanset om du er til boheme-look, masser af blide romantiske farver, retro partisanerprint, lag på lag, bæltetasker eller en cool uld-hat, så finder du fristelser blandt vores sortiment.

Velkommen til Becksöndergaard og vores univers af accessories til kvinder: Bløde tasker, sko og bælter, smukke prints og håndtegnede detaljer i lækre og naturlige materialer som uld, silke, cashmere og bomuld.

Se mere