Nyhedsbrev
ShoeLine Facebook
Instagram

Liste over varer fra mærke Woden

Et ord til dig

I WORLD OF WODEN handler det hele om produktet.

I færd med at lave sneakers skal du respektere håndværk, der er relateret til produktet. Mere end 100 mennesker er i kontakt med produktet, før du åbner din skokasse, og en WODEN sneak består af mere end 115 forskellige komponenter, der kommer fra forskellige faciliteter.

For WODEN er det vigtigt, at produkterne er fremstillet til at være mere end blot en anden sko. Vi har til formål at skubbe barrieren for, hvordan skoene er konstrueret med opmærksomhed på, hvordan vi kan sikre, at vores sneakers får et grønt fodspor.

Vi er stolte af at informere dig om, at vi har formået at lægge vægt på 3 væsentlige bæredygtige elementer:

* Alle vores sneakers er lavet med gennemsnitligt 10% genbrugt RUBBER. 
* Vi bruger organiske materialer som CORK og FULL GRAIN LEATHER som erstatning for syntetiske materialer. 
* Vi har indarbejdet FISH LEATHER, der kommer fra Nordsøfiskindustrien, i hele vores samling.

Men vigtigst for vores 3 produktsegmenter: 
WODEN LADY / WODEN BLACK / WODEN WONDER

Mode kommer først, for det er sådan, hvordan du bliver forelsket i vores mærke.

BÆREDYGTIGHED

WODEN er inspireret af naturen og vi gør vores bedste for at passe godt på det.

REDUCERE. GENBRUGE. GENBRUGE.

CORK 
Cork bruges indenfor vores fodtøj for at forbedre klimakontrollen og komforten. Korkproduktion anses generelt for bæredygtig, fordi korktræet ikke skæres ned for at opnå kork; kun barken er strippet for at høste korken.

RUBBER 
Vi har testet holdbarheden ved brug af genanvendt gummi i vores gummi ydersål i lang tid og har formået at finde en formel med ca. 10% genanvendt gummi i kombination med naturgummigummi og syntetisk gummi.

FISK LÆDER 
Den bruges i vores Woden DNA-materiale er fremstillet af 100% ægte fisk læder. Læderet er et affaldsprodukt fra Nordsøens fiskeindustri, som har en miljøvenlig produktion, hvor de bruger vand fra varme kilder for at brune huden. De bruger også vandkraft produceret af vandkraft af vand.

FASHION SNEAKERS KOMBINERET MED FUNKTIONALITET OG ANATOMI

Vores sneakers er lavet af naturlige materialer som højkvalitets læder og kork, med ydersål og varer, der er omhyggeligt designet til at lette behovet for byfødder.

Vi tror på produkter og mennesker.

Derfor er vores produkt skabt af passionerede, friluftsfulde og dygtige mennesker. Og derfor er vi interesseret i funktionalitet, anatomi og minimalisme - krydret med ægte WODEN DNA. Så om du arbejder, går, løber, cykler, spiser, danser eller shopper - er en WODEN sneak klar til udfordringen.

Se mere

Ingen varer for dette mærke