Nyhedsbrev
ShoeLine Facebook
Instagram

Liste over varer fra mærke Angulus

”Skomager bliv ved din læst” lyder et velkendt ordsprog, der udover den umiddel-bare relevans for vores branche, også siger noget om os som virksomhed: Vi beskæftiger os med det vi er gode til, og vi dyrker ikke forandringen bare for forandringens egen skyld. Siden 1959 har virksomheden heddet A/S Angulus Trading Co. Et navn med stolte traditioner i skobranchen, Disse traditioner fører vi videre, og vi udvikler vores produkter og service, så vi fortsat er skohandlens seriøse og kompetente partner, når det gælder de gode skomærker. 

Vi moderniserer vores navn og ændrer det til: ATC Footwear A/S ATC er forkortelsen for det kendte navn – i daglig tale kalder vi os selv ATC. Footwear fortæller kort og præcist, hvad vi beskæftiger os med. Vi vil fortsat designe, udvikle og producere vores eget Angulus, som i øvrigt netop er kåret som det bedste internationale børneskomærke af engelske Junior Magazine. Derudover vil vi som hidtil stå for salg og service af Clarks, Lloyd, ara, Jenny og Peter Kaiser. 

Nyheden er med andre ord, at navnet på virksomheden er ændret - alt andet er uforandret – lige fra adresse til CVR nummer. Vi håber, at I vil tage godt imod det nye navn. Vi har haft et stykke tid til at vænne os til det, og er rigtig glade for det. Så bliv ikke forskrækkede, når vi i telefonen siger ATC Footwear. Det er de samme dygtige medarbejdere I kommer til at tale med.

Se mere

Ingen varer for dette mærke