Returnering & Ombytning

Vi behandler al retur indenfor 2-3 hverdage efter modtagelsen. Under sale og black friday mm. kan der af naturlige årsager være længere behandlingstid.

Pakken må ikke sendes retur uden omdeling eller til en pakkeshop eller lignende. (Hvis pakken sendes uden omdeling/til pakkeshop, opkræves et håndteringsgebyr på 39 kr.) Varerne må ikke have tegn på slid, dufte eller andet. 

Alle produkter skal være i original emballage og med mærker på tøjet. Skotøjsæsker skal returneres sammen med skoene og skotøjsæsken skal være pakket ind i yderligere emballage og returlabel må ikke sættes direkte på æsken.

Skal du have en anden størrelse, så kontakt os eller returner varen med dit ønske til en anden størrelse. Du står for returforsendelsen og vi sender en ny style afsted på vores regning. 

Skal ombytning/returnering skal ske indenfor 14 dage. Der er udvidet returret fra Black Friday/Cyber Monday helt indtil 31-12.
Det er meget vigtigt for os at kundeoplevelsen er god og at vores kunder skal være fuldt tilfredse og vi vil gå meget langt for at dette sker.